Estimem el que ens envolta

Agroturisme a la Garrotxa

Espai d'interès natural

Mas Pineda està situat en un marc natural i únic dins de l'Espai d'Interès Natural (PEIN) de l'Alta Garrotxa. Per aquesta raó, no podríem fer turisme si no fos des del respecte i l'amor per la natura. Busquem oferir-te el màxim confort respectant i cuidant el nostre entorn, que és el que ens dona vida. Tota la nostra finca està certificada amb el distintiu CCPAE i PEFC. També tenim el distintiu Starlight, per un allotjament que aposta per la baixa contaminació lumínica del nostre cel.

Turisme sostenible i conscient

Al Mas Pineda fomenten una manera de viatjar i de gaudir des del respecte i la cura pel medi ambient, un turisme sostenible i conscient. Certificats amb la Carta Europea de Turisme Sostenible en espais protegits (CETS). Som membres del Servei d’Innovació i Producte de Turisme Garrotxa, formem part de l'Associació de Turisme Rural de la Garrotxa, així com també del Club de Benestar i Salut del Patronat Girona Costa Brava.

Construït de manera sostenible

La construcció original del mas, fa més de 800 cents anys, va ser completament sostenible. Tot allò necessari per construir-lo ja era a la vall d’Oix, des dels materials fins als treballadors. En la restauració, es va tenir en compte el mateix principi i a més es va millorar l'aïllament dels teulats per aconseguir un estalvi energètic passiu.

Productes i empreses de proximitat

Col·laborem i creem sinergies amb empreses de proximitat. Oferim serveis i productes que comparteixen els nostres valors per la sostenibilitat. Pel que fa als àpats, utilitzem aliments ecològics i/o de proximitat, per donar suport a l'economia local, consumint i compartint productes de la comarca.

Electricitat procedent 100% d'energia renovable

Per tal d'oferir el màxim confort i sostenibilitat, comptem amb fonts d'energies renovables, respectuoses amb el medi natural i l'entorn. És per aquest motiu que fem ús de plaques solars fotovoltaiques, per a aigua calenta i per mantenir una constant de temperatura a l'interior i renovar l'aire. També tenim climatització amb aerotèrmica i radiadors de ferro colat restaurats. Electricitat procedent 100% d'energia renovable i la utilització de la llenya dels nostres boscos per escalfar les sales i espais comuns i fer neteja forestal.

Ens agraden els animals

Fem compostatge natural, i les gallines i els conills també en ajuden amb les restes orgàniques. Tenim un ramat de més de 80 ovelles, perquè ajuden a mantenir els boscos de la finca nets i cuidats.

Reserva ara la teva escapada!

Uns dies de relax i desconnexió a la nostra masia rural boutique
Open chat
1
🙋🏽‍♀️ Et puc ajudar?
Hola, sóc la Laia!
Com et puc ajudar?