Estimem el que ens envolta

Agroturisme a la Garrotxa

Espai d'interès natural

Mas Pineda està situat en un marc natural i únic dins de l'Espai d'Interès Natural (PEIN) de l'Alta Garrotxa. Per aquesta raó, no podríem fer turisme si no fos des del respecte i l'amor per la natura. Busquem oferir-te el màxim confort respectant i cuidant el nostre entorn, que és el que ens dona vida.

Turisme sostenible i conscient

Al Mas Pineda fomenten una manera de viatjar i de gaudir des del respecte i la cura pel medi ambient, un turisme sostenible i conscient. Recomanem excursions a peu des de la masia i l'entorn, així com pels pobles del voltant, per descobrir la cultura i els costums de la gent de la comarca.

Construït de manera sostenible

La construcció original del mas, fa més de 800 cents anys, va ser completament sostenible. Tot allò necessari per construir-lo ja era a la vall d’Oix, des dels materials fins als treballadors. En la restauració, es va tenir en compte el mateix principi i a més es va millorar l'aïllament dels teulats per aconseguir un estalvi energètic passiu.

Productes de proximitat

Pel que fa als àpats, utilitzem aliments ecològics i/o de proximitat, per donar suport a l'economia local, consumint i compartint productes de la comarca.

Electricitat procedent 100% d'energia renovable

Per tal d'oferir el màxim confort i sostenibilitat, comptem amb fonts d'energies renovables, respectuoses amb el medi natural i l'entorn. És per aquest motiu que fem ús de plaques solars fotovoltaiques, per a aigua calenta i per mantenir una constant de temperatura a l'interior i renovar l'aire. També tenim climatització amb aerotèrmica i radiadors de ferro colat restaurats. Electricitat procedent 100% d'energia renovable i la utilització de la llenya dels nostres boscos per escalfar les sales i espais comuns i fer neteja forestal.

Ens agraden els animals

Fem compostatge natural, i les gallines i els conills també en ajuden amb les restes orgàniques. Tenim un ramat de més de 80 ovelles, perquè ajuden a mantenir els boscos de la finca nets i cuidats.

Descobreix totes les novetats

Apuntat a la llista i rep cada estació les activitats, ofertes i novetats que tinc preparades per tu a Mas Pineda.