Condicions de la reserva

a. Paga i senyal del 30% de l’import total de la reserva per transferència bancària o pagament amb targeta.

b. Anul·lació de reserva dins els últims deu dies abans de l’ocupació: no es retorna la paga i senyal.

c. S’admeten pagaments amb targeta.

d. No s’accepten animals de companyia a la masia, per no crear conflicte amb altres clients.

e. Els nens són benvinguts a partir dels 12 anys. A les habitacions els nens es poden allotjar sempre i quant els acompanyi un adult, i contant com una plaça ocupada. No acceptem mainada a l’habitació dels pares, en aquest cas us recomanem l’apartament.

f. Hora d’esmorzar: 9:00h-10:00h, però també ens adaptem als horaris dels més matiners i de la gent que surt a realitzar activitats esportives

g. Hora de sopar: 20:30h-21h

h. La casa no ofereix servei de dinar, però es preparen pícnics i dinars per encàrrec.

i. El dia d’arribada, l’entrada a la casa és a partir de les 16:00h. Si és abans, cal avisar i podem guardar els equipatges.

j. Les habitacions s’han de deixar lliures a partir de les 11:00h del matí els dies d’estada a la casa per facilitar el servei de neteja. El dia de sortida, les habitacions s’han de deixar abans de les 12:00h puntualment, per poder realitzar la neteja i permetre l’entrada de nous clients.

k. Entre les 23:30h i les 8.00h hi ha d’haver silenci, per respectar el descans de tots els clients allotjats a la masia.

l. Està totalment prohibit fumar a les habitacions, banys i a l’interior de tot l’establiment.

m. Els llençols i tovalloles es canvien cada 3 dies. El dia de sortida es revisarà que hi sigui tot. En cas d’absència d’objectes de la llar, inclòs llençols i tovalloles, s’hauran d’abonar.

n. D’octubre a juny només obrim de dijous a diumenge, excepte ponts, festius, etc. De juny a setembre cada dia. Obrim per reserves de més de 2 habitacions o grups.

o. Els nens allotjats són responsabilitat total dels seus pares o tutors, qui els ha de supervisar en tot moment.

La comunicació enviada serà objecte de tractament per part del Responsable TURISME RURAL MAS PINEDA. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Mas Pineda Oix, 17855 Montagut i Oix, (Girona) o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a info@hosting146678eu-270601.webempresa.site.

Open chat
1
🙋🏽‍♀️ Et puc ajudar?
Hola, sóc la Laia!
Com et puc ajudar?