Allotjaments

Antiguitats, comfort i natura

L'essència del Mas Pineda

Habitacions

Cada habitació de Mas Pineda és una porta al passat i a la calma. Vistes panoràmiques de la vall d'Oix i antiguitats que es remunten al segle XVI, faran l’estada inoblidable.

Mas Ramon Pere

L'habitació més senyorial del Mas. Tant el llit, com els miralls i la calaixera de l'habitació Mas Ramon Pere són d'estil isabelí i la tauleta i una butaca són del segle XIX. En mirar per la finestra, descobriràs la vall que s'obre davant teu banyada d'una calma infinita.

Mas Verdera

Les vistes panoràmiques de la vall des del balcó i des de la finestra la fan la més privilegiada de la casa. La seva localització et farà gaudir de l'entorn i la tranquil·litat del Mas a qualsevol hora del dia. Cornucòpies, un llit d'Olot i un armari policromats del segle XVIII, decoren l'estança i la transporten temps enllà.

Mas Cors

Un balcó privat. Un arc de pedra. Un llit barroc policromat. Els detalls d'aquesta d'habitació, construïda en l'antic espai de la torre de defensa, en són molts. Els mobles de l'habitació ressalten per la seva bellesa i antiguitat, però d'entre tots destaca una delicada campana de petxines del s.XIX.

Mas Morgat

Imagina't aixecar-te en un llit barroc policromat del segle XVIII i gaudir d'un petit balcó amb vistes a la vall d'Oix. És el que t'espera a l'habitació Mas Morgat. Decorada en tons liles, parets de pedra, bigues de fusta i mobiliari antic.

L'apartament

Pujant unes escales s'arriba al Mas Pellicer, un espai independent amb cuina, menjador, i una sala d'estar amb llar de foc acompanyada de vistes panoràmiques de la vall i espai per fins a 6 persones.

Mas Pellicer

Amb una superfície de 185m, Mas Pellicer corona la planta superior de Mas Pineda oferint unes vistes espectaculars de la vall des de la butaca de la seva gran sala d'estar. Un espai independent on retrobar-se i desconnectar.

Condicions de contractació


Anul·lació gratuïta fins a 7 dies abans de l'arribada.
Paga i senyal del 15%
Checkin a partir 16h - Check out fins 12h
No acceptem animals


a. Paga i senyal del 15% de l’import total de la reserva per transferència bancària o pagament amb targeta.
b. Anul·lació de reserva dins els últims set dies abans de l’ocupació: no es retorna la paga i senyal.
c. S’admeten pagaments amb targeta.
d. No s’accepten animals de companyia a la masia, per no crear conflicte amb altres clients.
e. Els nens són benvinguts. A les habitacions els nens es poden allotjar sempre i quant els acompanyi un adult, i contant com una plaça ocupada. No acceptem mainada a l'habitació dels pares, en aquest cas us recomanem l'apartament.
f. Horaris per torns per esmorzar i per sopar, segons reserva i disponibilitat.
g. La casa no ofereix servei de dinar, però es preparen pícnics i dinars per encàrrec.
h. El dia d’arribada, l’entrada a la casa és a partir de les 16:00h. Si és abans, cal avisar i podem guardar els equipatges.
i. Les habitacions s’han de deixar lliures a partir de les 11:00h del matí els dies d’estada a la casa per facilitar el servei de neteja. El dia de sortida, les habitacions s’han de deixar abans de les 12:00h puntualment, per poder realitzar la neteja i permetre l’entrada de nous clients.
j. Entre les 00:00h i les 8.00h hi ha d’haver silenci, per respectar el descans de tots els clients allotjats a la masia.
k. Està totalment prohibit fumar a les habitacions, banys i a l’interior de tot l’establiment.
l. Els llençols i tovalloles es canvien cada 4 dies. El dia de sortida es revisarà que hi sigui tot. En cas d’absència d’objectes de la llar, inclòs llençols i tovalloles, s’hauran d’abonar.
m. D’octubre a juny només obrirm de dijous a diumenge, excepte ponts, festius, etc. De juny a setembre cada dia. Obrim per reserves de més de 2 habitacions o grups.
n. Els nens allotjats són responsabilitat total dels seus pares o tutors, qui els ha de supervisar en tot moment.

Tens algún dubte?

Envia'm les teves preguntes i et respondré el més aviat possible.

Open chat