mas pineda oix

Fa 16 anys que vaig descobrir Mas Pineda. Vaig venir amb en Lluís, el meu xicot en aquella època, que al cap dels anys es va convertir en marit. Aquesta va ser la primera vegada que vaig venir a Mas Pineda. 

Havíem començat a sortir uns mesos abans, i un dia vam decidir anar a caminar a la Garrotxa. Desprès de fer una ruta per Sadernes va decidir ensenyar-me Mas Pineda. 

En aquell moment els seus pares ja havien començat les obres de la masia. Una masia que havien comprat anys abans, però que no havien gaudit ni viscut. La van comprar amb un contracte de masoveria, amb la masovera i el fill vivint al mas. 

Quan vam arribar ens van rebre les cabres, encuriosides amb la visita. Vaig quedar-me enamorada del paisatge, aquella vall i aquelles muntanyes. 

Mas Pineda, al bell mig, desprenia un caliu i una força que no sabria explicar. Em va sorprendre el munt de pedres, radiadors antics, rajoles… al meu cap no veia com acabaria tot plegat, però el que veia era l’encant i l’energia que desprenia aquest indret, que em va captivar. 

Sempre dic que va ser amor a primera vista. 🤗

Algunes fotos d’aquell dia de febrer del 2007 a Mas Pineda. 

A mesura que passava el temps, la masia anava agafant forma. Mica en mica, molt a poc a poc, tot anava evolucionant. Els meus sogres, juntament amb treballadors de la zona, van anar creant una nova llar d’aquella masia que havia quedat sense família. Un mas amb encant, fet amb amor i molt de carinyo per acollir algun dia un nou projecte. 

En Lluís i jo vam seguir fent la nostra vida, treballant, creixent, compartint… però sempre amb Oix i Mas Pineda en ment. Vam viure la seva evolució de molt a prop. Cada cap de setmana veiem com anava agafant forma, com canviava i com es convertia en una llar. 

Als meus 25 anys, va arribar el càncer a la meva vida, que em va fer agafar un any sabàtic. Un temps d’introspecció, canvis, i noves perspectives. Desprès d’aquell any vam anar a viure a Barcelona uns temps, un canvi radical, per feina. Un canvi al que no ens vam adaptar massa bé. 😶

A Mas Pineda, ja quedava menys per a que es convertís en una nova llar, i quan va sorgir l’oportunitat, vaig parlar amb els sogres, i em vaig oferir per dur la masia jo, encarregar-me de la gestió. Per sort meva, em van dir que sí. Ells havien fet tota la feina de reformar-la i adequar-la. De seguida vam començar a gestionar el tema de la paperassa, i desprès de molta i molta paciència vam poder obrir al públic, dos anys més tard. 

La inauguració va ser la celebració més especial que podíem realitzar a Mas Pineda per a iniciar aquest nou projecte. El nostre casament! 🤍

Així doncs, aquesta és la història de la primera vegada que vaig venir a Mas Pineda, i com amb els anys es va convertir en casa nostra. Un amor a primera vista que encara avui perdura com el primer dia. 

More To Explore

donuts curcuma tegust
Receptes

Donuts de cúrcuma i xocolata

Ingredients per unes 8/10 unitats   1 ou ( a temperatura ambient) 80g sucre morè o panela 120g farina (pot ser de blat, espelta, sense gluten) 30g farina d’ametlla 7g de llevat 100ml de llet o beguda vegetal  2 pomes

Open chat
1
🙋🏽‍♀️ Et puc ajudar?
Hola, sóc la Laia!
Com et puc ajudar?