magdalenes pera i xocolata

Ingredients per unes 10/12 unitats

 

3 ous ( a temperatura ambient)

80g sucre morè o panela

100g farina (pot ser de blat, espelta, arròs barrejada amb alguna altra)

1 culleradeta de postres de llevat

60g mantega a temperatura ambient o oli d’oliva suau

2 peres

un grapat de xips de xocolata

Sal

magdalenes pera i xocolata

Preparació

 

Preescalfem el forn a 200 graus.

En un bol, batem els ous amb el sucre fins que doblin el seu volum.

Afegim la mantega pomada (o l’oli) sense deixar de batre.

Mentrestant, en un altre bol, barregem el llevat amb la farina i un pessic de sal. Ho tamisem tot.

Pelem la pera i la fem a trossets petits.

Incorporem els ingredients secs als humits, sense deixar de remenar.

Per acabar, afegim la pera i els xips de xocolata.

Tapem el bol i el guardem a la nevera una o dues hores mínim.

Preparem els motlles per al forn i els omplim una mica més de la meitat.

Enfornem 20 minuts aproximadament a 180 graus. Aneu controlant ja que cada forn és un món, però sobretot no obriu el forn.

Deixem refredar a sobre una reixeta.

Gaudiu-les per esmorzar o berenar amb un té calent. 🍵

More To Explore

donuts curcuma tegust
Receptes

Donuts de cúrcuma i xocolata

Ingredients per unes 8/10 unitats   1 ou ( a temperatura ambient) 80g sucre morè o panela 120g farina (pot ser de blat, espelta, sense gluten) 30g farina d’ametlla 7g de llevat 100ml de llet o beguda vegetal  2 pomes

Open chat
1
🙋🏽‍♀️ Et puc ajudar?
Hola, sóc la Laia!
Com et puc ajudar?