donuts curcuma tegust

Ingredients per unes 8/10 unitats

 

1 ou ( a temperatura ambient)

80g sucre morè o panela

120g farina (pot ser de blat, espelta, sense gluten)

30g farina d’ametlla

7g de llevat

100ml de llet o beguda vegetal 

2 pomes

1 cullerada sopera de Cúrcuma Latte Tegust Carla Zaplana

Un pessic de sal

Pas a pas per a fer els donuts de cúrcuma i xocolata

Preparació

Preescalfem el forn a 200 graus.

Pelem i tallem les pomes. Les coem al microones uns 7 minuts, fins que estiguin toves. Les triturem i les reservem fins que estiguin a temperatura ambient.

En un bol, batem els ous amb el sucre fins que doblin el seu volum.

Afegim la llet o beguda vegetal sense deixar de batre.

Mentrestant, en un altre bol, barregem el llevat amb la farina, la cullerada del Cúrcuma Latte de Tegust Carla Zaplana i un pessic de sal. Ho tamisem tot.

Incorporem els ingredients secs als humits, sense deixar de remenar.

Per acabar, afegim la poma cuita.

Preparem els motlles per al forn i els omplim una mica més de la meitat. Jo utilitzo aquests aquests 

Enfornem 20 minuts aproximadament a 200 graus. Aneu controlant ja que cada forn és un món, però sobretot no obriu el forn durant els primers 10 minuts.

Deixem refredar a sobre una reixeta.

Aprofitem per a fondre la xocolata al bany maria. Un cop fosa, cobrim els donuts amb la xocolata, i els deixem refredar.

Gaudiu-los per esmorzar o berenar amb una beguda de cúrcuma latte. 🍵

donuts curcuma tegust

More To Explore

donuts curcuma tegust
Receptes

Donuts de cúrcuma i xocolata

Ingredients per unes 8/10 unitats   1 ou ( a temperatura ambient) 80g sucre morè o panela 120g farina (pot ser de blat, espelta, sense gluten) 30g farina d’ametlla 7g de llevat 100ml de llet o beguda vegetal  2 pomes

Open chat
1
🙋🏽‍♀️ Et puc ajudar?
Hola, sóc la Laia!
Com et puc ajudar?