bany de bosc Mas Pineda

🌿 Connecta amb la naturalesa: Els Banys de Bosc com a eina de construcció d’equips empresarials

Avui vull compartir amb vosaltres una pràctica que pot transformar la manera com les empreses gestionen el treball en equip: els Banys de Bosc.

Potser us pregunteu, què són els Banys de Bosc? Es tracta d’una activitat que consisteix en una passejada conscient per un entorn natural, fomentant la connexió i la cohesió d’equip i la creativitat en un marc natural. 

🌳 El valor afegit de la natura en el treball en equip

Aquesta pràctica implica una sortida de l’entorn habitual de treball per endinsar-se en un bosc tranquil. Estudis han demostrat que passar temps en la natura redueix l’estrès i millora la concentració i la creativitat, fet que fa dels Banys de Bosc una eina efectiva per a la construcció d’equips.

Imagina’t membres de l’equip explorant el bosc junts, trencant les barreres de comunicació i establint vincles més forts. Aquí, enmig de la natura, les jerarquies empresarials s’esvaeixen, fomentant la col·laboració i la generació d’idees fresques.

Un espai de connexió amb la natura

🍃 El camí cap a la cohesió d’equip i la creativitat

Com a guia dels Banys de Bosc, he vist com aquesta pràctica transforma els grups d’empresaris i treballadors. A cada pas pel bosc, les barreres es dilueixen i es creen vincles autèntics. Aquest ambient propicia la creativitat i la resolució de problemes de manera més efectiva. Connecten amb la naturalesa i amb si mateixos. 

🌲 La promesa dels Banys de Bosc per als equips empresarials

Us convido a descobrir el poder dels Banys de Bosc per al team building empresarial. Aquí, a l’Alta Garrotxa, a Mas Pineda, us esperen experiències que no només reforcen els vostres equips, sinó que també alimenten la vostra creativitat i impulsaran el vostre èxit empresarial.

Veniu i deixeu que la natura us mostri el camí cap a la cohesió d’equip i la creativitat sense límits. Esteu preparats per a embarcar-vos en aquesta aventura? El bosc us espera amb els braços oberts. 

maspinedaoix

More To Explore

donuts curcuma tegust
Receptes

Donuts de cúrcuma i xocolata

Ingredients per unes 8/10 unitats   1 ou ( a temperatura ambient) 80g sucre morè o panela 120g farina (pot ser de blat, espelta, sense gluten) 30g farina d’ametlla 7g de llevat 100ml de llet o beguda vegetal  2 pomes

Open chat
1
🙋🏽‍♀️ Et puc ajudar?
Hola, sóc la Laia!
Com et puc ajudar?