Descripció

Aquest ampli apartament, ocupa tota la planta superior de la casa, amb una superfície de 185m. Ofereix la possibilitat de gaudir de l'entorn i la tranquil·litat de Mas Pineda de forma independent.
Pujant les escales trobareu una cuina menjador completament equipada, amb llar de foc i vistes a l'entrada del Mas. Aquest espai serveix de repartidor per a les tres habitacions. Una habitació doble amb bany, una habitació doble, i una habitació doble amb dos llits individuals.
A través d'una porta, s'accedeix a la sala d'estar. Un espai polivalent, amb un gran finestral, per gaudir de les vistes panoràmiques de la vall d'Oix, tant de dia com de nit, en la privacitat d'un espai propi i independent. Aquí podreu gaudir de la lectura, jugar una partida d'escacs, o senzillament gaudir de no fer res vora la llar de foc.
Tota l'estada està decorada i equipada amb antiguitats dels segles XVI al XIX, i amb tots els serveis, buscant el màxim confort.

Serveis

Sala d'estar privada, amb xemeneia, i TV amb satèl·lit
Menjador amb xemeneia
3 habitacions dobles - llits de 150x200cm i 90x200cm
Capacitat: fins a 6 persones
Roba de llit d'alta qualitat
2 banys amb dutxa - mampara de vidre
Productes de bany 100% naturals - EcoCert i EcoLabel
Barnús i sabatilles de cortesia
Assecador de cabell, mirall d'augment, escalfa tovalloles
Cuina completament equipada
Condiments (sal, oli, vinagre, pebre, mel)
Cafetera i càpsules Dolce Gusto®
Microones
Rentadora
Rentaplats
Estris i productes de neteja
WiFi rural gratuït
Caixa de seguretat
Mobiliari i decoració amb antiguitats
Menors de 3 anys gratis, dormint en bressol
S'ofereixen esmorzars, sopars i cistelles de benvinguda

Una mica d'història

MAS PELLICER, agregat a Mas Pineda. Ramon de Pomer, batlle de Toralles, absol de tot domini, l'any 1325, a Berenguera, vídua d'en Pere de Pellicer de Toralles, i a la seva filla; passà les dues dones al benefici fundat per Beatriu de Medinyà. Paga per la filla, com a dona incorrupta i segons costum del bisbat de Girona, 2 sous i 8 diners, i la resta, fins a 50 sous, són per fer efectiva la redempció de la mare. L'any 1338, els Pellicer posseïen terres en el serrat d'en Xaupes, segons consta en un establiment fet per la cambrera de Sant Daniel de Girona. En Jaume de Pellicer de Pineda, l'any 1345, era el tinent del mas. Fou afectat per la pesta i més tard agregat al capmàs Pineda. Al capbreu de 1558, la propietària del mas Pineda especifica, quan detalla les afrontacions, que el mas Verdera està situat al sud del mas Pellicer. (A.M.S.D.G., pergamí nº 587; pergamí n° 722)

Més fotos