standard-title La masia Volem que us sentiu com a casa, a Turisme Rural Mas Pineda, així que aquí teniu els serveis que us oferim per tal d'intentar que us sentiu molt a gust i gaudiu de l'estada a casa nostra.

La masia

Volem que us sentiu com a casa, a Turisme Rural Mas Pineda, així que aquí teniu els serveis que us oferim per tal d'intentar que us sentiu molt a gust i gaudiu de l'estada a casa nostra.
Loading…

  Situació    –    MÉS FOTOS    –    VÍDEOS

Detalls

FOTOS
A Mas Pineda cuidem tots els detalls per fer de la teva estada a casa nostre molt agradable.
Read more

Sala de lectura

FOTOS
A la planta principal disposem d’una sala de lectura, amb una biblioteca molt extensa amb llibres de la zona de la Garrotxa, la seva història, rutes i camins, històries i llegendes, arquitectura, mobles, etc.
Read more

Barbacoa

Disposem d’una barbacoa de llenya i una barbacoa de gas per a ús dels hostes del Mas. Sempre previ avís. Disposem de taules de pícnic repartides per tota la finca.
Read more

Televisió TDT i Satèl·lit ASTRA19 i Hot-Bird WIFI rural

El Mas compta amb TDT i satèl·lits ASTRA i Hot-Bird. Accés gratuït a internet mitjançant WiFi Rural.
Read more

Nens

FOTOS
Us oferim el servei de bressols i trones per a nens menors de 3 anys, sota demanda i lligat a disponibilitat. Disposem de gronxador i zona d'esbarjo per als nens. També tenim un petit hort on podran veure el cultiu d'algunes hortalisses.
Read more
Loading…

   L’interior    –    MÉS FOTOS    –   VÍDEOS

Sala Polivalent

FOTOS
La masia compta amb una sala polivalent, on descansar, relaxar-se o jugar. Hi trobareu butaques, una llar de foc, TV, i una zona de jocs de taula i infantils.
Read more

Itineraris forestals terapèutics i salut Shinrin-yoku

TV3 - El medi ambient - Boscos terapéutics
Vídeo EFE Verde - Bosques terapéuticos
A la finca tenim dos rodals de bosc madur certificat amb contracte de custodia. Boscos terapèutics on podem prendre banys de bosc, o Shinrin-yoku. Sobre aquets boscos, hi han molts estudis que demostren les propietats terapèutiques, curatives i paliatives per a diverses patologies. FOTOS
Retalls de premsa
El Matí de Catalunya Ràdio
Read more

Zones de relax

FOTOS
A les feixes situades per sobre el Mas Pineda, trobareu tres zones de relax, un espai amb chill-out i taules ideals per desconnectar i gaudir dels paisatges.
Read more

Esmorzar

A Mas Pineda creiem que és bo començar bé el dia, per això, de dos quarts de 9 a les 10 del matí, us oferim la possibilitat de fer un esmorzar complet, amb suc de taronja natural, embotit d'Oix, formatge, melmelades i pastissos de la casa, dolços i cereals, pa de la zona cuit amb forn de llenya. També de la nostra pròpia granja servim ous ferrats o truites. Tot acompanyat de cafès, té, infusions i sucs. Quan el temps ho permet, i si us ve de gust, us convidem a esmorzar a fora, a les taules de l'entrada, sota la pèrgola, per gaudir des de bon matí de la natura i l'aire fresc.
Read more

Bolets

Quan és temps de bolets, a la mateixa finca, en trobareu de moltes varietats diferents i en abundància.
Read more
Loading…

   La masia    –    MÉS FOTOS    –    VÍDEOS

Animals de granja

FOTOS
El Mas té una explotació ramadera d'ovelles i cabres, que pasturen lliurement pels prats que envolten la casa. Es pot visitar el corral, així com el galliner, on hi trobarem gallines de diferents races, tórtores, pintades, faisans, galls d'indi, ànecs, i també les oques i els conills.
Read more

Picnic

FOTOS
Voleu anar d'excursió? Us ve de gust una caminada curta? Us oferim el servei de pícnic. Us prepararem una cistella amb entrepans, fruita, begudes, i grana, per a que podeu dinar on us vingui més de gust, i sense preocupar-vos de res. Disposem de taules de pícnic repartides per tota la finca.
Read more

Aparcament

Mas Pineda disposa d'aparcament cobert a la mateixa finca. L’aparcament és per a ús exclusiu dels clients.

Sopars

Veniu a sopar amb nosaltres. Durant la vostra estada, si us ve de gust us oferim la possibilitat de compartir el sopar amb nosaltres i la resta d’hostes de la casa. Serà un sopar distés, amb bona conversa, i vora la llar de foc. Treballem amb productes de temporada i locals, i sempre que podem ecològics. Cada dia hi ha un menú tancat. Si ens aviseu amb temps podem adaptar-lo a al·lèrgies, intoleràncies o dietes. El sopar inclou entrant, plat principal, postres i begudes. Quan el temps ho permet, i si us ve de gust, us convidarem a sopar a la fresca.
Read more

Informació turística

Informació turística de la zona, activitats, excursions, restaurants, etc.
Read more