Agroturisme Oix, Turisme Rural Alta Garrotxa

On som?

Des d’Olot: agafeu l’autovia A-26 en direcció a Banyoles-Girona. Agafeu la sortida 79, Castellfollit de la Roca. Travesseu tot el poble de Castellfollit. Just després de travessar el riu Fluvià, trenqueu a l’esquerra. Continueu per la carretera GIV-522 fins arribar a Oix.

Des de Girona: agafeu l’autovia a Banyoles. Seguiu per la C-66 en direcció a Olot. A Besalú, agafeu l’autovia A-26 en direcció a Olot. Passat Sant Jaume de Llierca, agafeu la sortida 75, Montagut i Oix. Seguir en direcció a Castellfollit de la Roca. Abans de travessar el riu Fluvià, trenqueu a la dreta i continueu per la carretera GIV-522 fins arribar a Oix.

Un cop a Oix, deixant el poble a davant a la dreta, trenqueu a l’esquerra direcció al cementiri d’Oix. Seguir uns 300 metres per la carretera, i passat l’”Art Carré” trenqueu a l’esquerra, per un camí que baixa, direcció “Els Alous”. Seguiu pel camí, travessant la riera, i el càmping. Trobareu un parell de portes metàl·liques, i deixareu una casa a mà dreta, heu de seguir el camí de terra fins arribar a Mas Pineda, aproximadament uns 2 quilòmetres per una pista forestal.  

Coordenades GPS: Latitud: 42.264074 | Longitud: 2.513804

Envia’ns un email a laia@maspineda.cat i et respondrem el més aviat possible. Moltes gràcies!